Zonnepanelen op dakpannen

Het lezen van onze zonnepanelen dakpannen brochure biedt u waardevolle inzichten over het naadloos integreren van zonnepanelen in uw dak. Hierin wordt gedetailleerd uitgelegd:

 1. Technische specificaties
  Begrijp de technische aspecten van de zonnepanelen en hoe ze perfect passen bij verschillende soorten dakpannen.
 2. Installatieproces:
  Een stapsgewijze gids over hoe de zonnepanelen worden gemonteerd, rekening houdend met de integriteit en esthetiek van uw dak.
 3. Veiligheid & Duurzaamheid:
  Ontdek hoe de zonnepanelen op dakpannen bijdragen aan de veiligheid van uw huis en hoe ze zijn ontworpen om de tand des tijds te doorstaan.
 4. Esthetische Voordelen: 
  Zie hoe zonnepanelen niet alleen functioneel, maar ook esthetisch verrijkend kunnen zijn, en hoe ze naadloos kunnen integreren met uw bestaande dakstructuur.
het plaatsen van zonnepanelen op pannendak

Installatie van zonnepanelen op dakpannen

In de brochure ontdekt u hoe wij zonnepanelen op dakpannen monteren.

Draagkracht en drukverdeling

Op hellende pannendaken uit de druk van een zonne-installatie zich vooral als puntbelasting, iets waar pannen net ook gevoelig voor zijn. In de berekening van de puntbelasting spelen echter niet alleen de pannen mee, maar ook het dakoppervlak, het daktype, de hellingsgraad en de windzone.

Montage van de dakhaken

Goede montage is essentieel omdat de haken het werk doen. Op schuine daken kan dit op twee manieren: dakhaken tussen de pannen vasthaken (1) of schroefhaken in een houten balk op het dakbeschot bevestigen


Vul uw naam en e-mailadres in en ontvang direct de brochure in uw inbox.

Hoi mijn naam is Dave Sigmund en u kunt mij contacteren voor advies omtrent elke daktype.

Mijn jarenlange ervaring in de zonnepanelen branche en voor specifieke daktypes kan ik uw alles erover uitleggen, of het nu om dakkapellen of schuin EPDM of Bitumen of PVC daken gaat, elk daktype kan ik uw van gedegen advies voorzien.

U kunt mij per mail bereiken [email protected]

D.Sigmund
<strong>Dave Sigmund | Zonnepanelen adviseur <strong>