Offerte tot installatie

Ontdek hoe eenvoudig u een persoonlijke offerte op maat voor de zonnepanelen kunt ontvangen tot aan de installatie met onze vierstappenprocedure:

Wist u dat bij Zongericht u pas hoeft te betalen als de installatie werkend is opgeleverd op basis van een factuur.

1. Onze adviseur neemt contact met u op

Binnen 1 werkdag na uw offerteaanvraag neemt een van onze adviseurs contact met u op om uw aanvraag door te nemen, bij goedvinden voor een vrijblijvende advies en inspectie zal de adviseur een geschikte datum met u inplannen wat niet langer dan een doorlooptijd van 14 werkdagen zal duren.

Vrijblijvende inspectie en offerte aan huis

Op de afgesproken dag en tijd zal de adviseur bij uw verschijnen voor het inspecteren van de meterkast en de hoofdaansluiting, ook neemt hij met u het kabeltraject door en zal hij met een 360graden kamera uw dak en rondom uw woning opnemen voor een offerte op maat en mocht uw de opdracht goedkeuren kunnen de werkvoorbereiders en projectleider de 360graden opname gebruiken om een goede installatie voor te bereiden. U krijg tijdens het bezoek digitaal van de adviseur de offerte op maat toezenden en zo nodig kunt u dit ter plekke met de adviseur aanpassen, ook krijgt u een rendementplan en legplan toezonden in de offerte.

Goedkeuring offerte

Zodra u de offerte goedgekeurd heeft neemt binnen enkele dagen na goedkeuring de planner contact met u op om een installatiedatum met u af te spreken wat gegarandeerd altijd binnen 4 weken na het inplannen uitgevoerd zal worden, mocht u dit langer op zich willen laten wachten kunt u dit direct met de planning afstemmen.

Projectleider

Zodra u installatie ingepland is neemt de projectleider binnen enkele dagen contact met u op om kennis te maken, zo heeft u direct contact voor en tijdens de installatie.

Geïnteresseerd in een offerte?

Vraag gerust een vrijblijvende schouwing aan voor een inspectie op locatie aan voor een offerte die perfect bij u past. Binnen een termijn van maximaal 2 weken komt onze adviseur graag bij u thuis langs.

Tijdens de inspectie kunt u samen met de adviseur met behulp van ons intekenprogramma direct de zonnepanelen in kaart brengen. Zo kunt u gezamenlijk bepalen hoe de panelen esthetisch het mooist geplaatst kunnen worden.


Altijd vrijblijvende offerte op maat

Wij geloven in maatwerk om een zonnepanelen installatie op te leveren, elke offerte is vrijblijvend!

Altijd binnen 4 weken na opdracht geïnstalleerd

Gegarandeerd dat uw installatie na goedkeuring offerte binnen 4 weken geïnstalleerd wordt, de installatie duurt doorgaan 1 werkdag bij complexere situatie kan het max 3 dagen duren op particuliere woningen en daktypes.

Elke installatie altijd inclusief monitoring

Uw krijgt altijd de zonnepanelen installatie opgeleverd inclusief monitoring, zo kunt u altijd uw rendement op uw telefoon of tablet bekijken.

Offerte aanvragen