Uitgelichte zonnepanelen projecten van Zongericht

Bij Zongericht zijn we trots op het werk dat we leveren. Elke installatie van zonnepanelen is een stukje bijdrage aan een duurzamere toekomst en een tevreden klant. Hier presenteren we een selectie van enkele van onze meest opmerkelijke projecten, waarmee we onze expertise en toewijding aan kwaliteit willen demonstreren. Deze projecten vertegenwoordigen slechts een fractie van het vele werk dat we hebben verricht, maar geven een goed beeld van wat we kunnen bereiken samen met onze klanten.

Zonnepanelen in Zwijndrecht

Bekijk ons uitgelichte project: 12 glas-op-glas zonnepanelen geïnstalleerd op een dak met dakpannen.

Meer info
Zonnepanelen in Oud Gastel

Bekijk ons uitgelichte project: 29 glas-op-glas zonnepanelen geïnstalleerd op diverse dakvlakken van een schuin dak met dakpannen.

Meer info
Zonnepanelen in Elst

Bekijk ons uitgelichte project: 10 glas-op-glas zonnepanelen vakkundig geplaatst op een plat dak.

Meer info
Zonnepanelen in Utrecht

Bekijk ons uitgelichte project: 7 glas-op-glas zonnepanelen vakkundig gemonteerd op een PVC dakkapel én op een dakpannendak.

Meer info
Zonnepanelen in Tilburg

Bekijk ons uitgelichte project: 10 zonnepanelen vakkundig gemonteerd op een dakpannen en plat dak.

Meer info
Zonnepanelen in Willemstad

Bekijk ons uitgelichte project: 22 glas-op-glas zonnepanelen vakkundig geplaatst op een bitumen licht hellen dak.

Meer info

Bekijk onze realisaties

Overtuig jezelf van ons Zongericht zonnesysteem. Zoals je zult zien installeren wij zonnepanelen op elk dak. Het daktype of de dakbezetting maakt ons niet uit. Wij kunnen ons zonnesysteem altijd en overal aanpassen aan de mogelijkheden van jouw gebouw — zonder in te boeten aan kwaliteit of rendement. Al onze installaties zijn maatwerk. Al onze installaties zijn geoptimaliseerd om het beste rendement te behalen in de context waarin ze moeten functioneren. Wij profiteren maximaal van het zonlicht, altijd en overal.

Zonnepanelen op elk dak

Vraag nooit of je dak optimaal is voor een zonne-installatie. Vraag wel hoe je de zonne-installatie optimaliseert voor je dak. Zo doen wij het ook. Onze zonnepanelen passen op elk dak en wij installeren zelfs op daken met natuurleien, kunststof leien, zink of riet. Ook moeilijkere constructies zoals dakkapellen, vlinderdaken of mansardes zijn geen probleem. Sterker nog: wij zijn hierin gespecialiseerd. Met slimme montagemethodes, dakverstevigingen en doorvoersystemen overwinnen we elk obstakel.

Asbest daken

Er is slechts één uitzondering: asbest. Zonnepanelen installeren op een asbest dak is niet alleen gevaarlijk ongezond, het is ook gewoon verboden bij wet. Asbest moet dus altijd eerst verwijderd worden vooraleer we een zonnesysteem kunnen plaatsen. Wens je hierover meer informatie? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs.

Dakrenovatie of nieuwbouw

Ga je je dak integraal renoveren of werk je aan een nieuwbouwwoning? Ook dan kunnen wij je zonne-installatie leveren en plaatsen. In beide gevallen raden we je alvast aan om ook geïntegreerde zonnepanelen te overwegen. Ze staan je toe om het dakoppervlak maximaal te benutten en hebben een moderne, discrete look.

Altijd kwaliteit

Zongericht is een erkend installateur van zonnepanelen. Zo garanderen wij altijd de kwaliteit van je zonnesysteem, ongeacht context of daktype. We werken altijd met hetzelfde montagesysteem. We gebruiken uitsluitend microomvormers. We plaatsen enkel de beste glas-op-glas zonnepanelen. Zo krijg jij sowieso 30 jaar productgarantie, 30 jaar rendementsgarantie en geniet je 10 jaar lang van een All Risk verzekering. Maximale efficiëntie. Maximaal rendement. Maximale duurzaamheid. Dat is waar het ons om gaat. Als VCA gecertificeerd bedrijf letten we daarbij niet alleen op de kwaliteit van jouw installatie maar ook op de veiligheid van onze medewerkers.

Gratis schouwing

Wil jij Zongericht ook eens aan huis laten komen? Dat is zo geregeld. Laat je gegevens achter in het formulier en wij nemen snel contact op. Geniet van ons professioneel advies op maat van jouw behoeften en ontvang een gedetailleerde offerte, inclusief persoonlijk rendementsplan. Zo weet jij perfect waar je aan toe bent. Zo kunnen wij meteen aan de slag eens je voor ons kiest. Gratis.
Vrijblijvend.