Over Zongericht Kwaliteit & Persoonlijke Aandacht

Bij Zongericht streven we naar de perfecte balans tussen topkwaliteit producten en persoonlijke service. Ons geloof is stevig verankerd in het leveren van de best mogelijke zonnesystemen, nauwkeurig berekend voor maximaal rendement, afgestemd op de unieke energiebehoeften van onze klanten.

Vanaf het eerste telefoongesprek met een geïnteresseerde klant, leggen we de nadruk op een persoonlijke benadering. Onze betrokkenheid stopt niet na een adviesgesprek of een huisbezoek. Integendeel, we blijven onze klanten ondersteunen met service en aandacht, zelfs na de installatie.

Waarom kiezen voor Glas op Glas zonnepanelen bij Zongericht? Omdat we staan voor het beste. Onze keuze voor Glas op Glas zonnepanelen en micro-omvormers is er één van overtuiging. Wij bieden enkel producten aan die we zonder aarzeling ook aan onze naaste vrienden of familie zouden aanraden. Met Zongericht kiest u dus niet enkel voor een product, maar voor een filosofie waarbij het beste voor de klant en samenleving centraal staat.

Years of experience

24/7 support

Qualified doctors

Many specialties

Modern facilities

Guaranteed results

Find out more

500+

Meer dan 500 dakkapellen voorzien van zonnepanelen

16

Verschillende daktypes voorzien van zonnepanelen

4000

Zonnepanelen installaties uitgevoerd op particuliere woningen

4800

Glas glas zonnepanelen geplaatst

Kies ook voor een betrouwbare partner in zonnepanelen en thuisbatterijen

Zongericht is gespecialiseerd in het plaatsen en leveren van zonnepanelen op particuliere woningen en wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om de installatie zo op te leveren dat u als klant tevreden bent over de afwerking wat normaal bij het aanbieden van zonnepanelen bijna nooit meegenomen wordt bij het offerte traject .

Adviseurs

Wij komen altijd vrijblijvend langs voor een technische inspectie aan huis en brengen ter plekke met uw aan tafel een offerte op maat inclusief het rendement plan en legplan.

Zonnepanelen installatie

Na goedkeuring offerte leveren wij altijd gegarandeerd binnen 4 weken de zonnepanelen installatie werken op, de installatie duurt tussen 1 a 2 dagen aan de hand van de complexiteit van het project.

.st0{fill:none;stroke:#000;stroke-width:2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-miterlimit:10}

Betaling achteraf

Uw betaald pas achteraf op basis van een factuur en pas nadat de zonnepanelen installatie werkend is opgeleverd.

Storing

Mocht uw storing of een defect hebben komen wij altijd kosteloos bij u langs als service zodat uw ook nadat de zonnepanelen opgeleverd zijn uw energie kunt blijven opwekken.

Support

U kunt ons altijd bereiken per email op telefoon, wij vinden het belangrijk om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn zonnepanelen installateur.

Rendement

Als een van de weinige zonnepanelen installateurs komen wij altijd aan huis voor een inspectie en offerte op maat voor het kunnen behalen van meer rendement, het is mogelijk om betere rendement te behalen bij een offerte op maat dan op een offerte op afstand.

Vraag een offerte en inspectie aan huis voor een zonnepanelen offerte op maat

U kunt ons ook telefonisch bereiken voor advies en het inplannen van een inspectie en offerte op maat.

VRAAG AAN

Wat onze klanten zeggen

Wij vinden het belangrijk dat we van start tot na oplevering voor onze klanten er zijn en dat levert ons tevreden klanten en goede reputatie op.

Ook hebben ze alles netjes achtergelaten en opgeruimd. Tot nu toe, vijf maanden later heb ik geen klachten. Alles werkt naar behoren en daarom ben ik een tevreden klant.


Carl Kouthoofd

Deze manier van werken is fijn voor de klant. De offerte werd thuis persoonlijk opgemaakt en er werd duidelijk advies bij gegeven. Op de dag van de montage zelf kwamen er twee klantvriendelijke monteurs die veilig en doordacht te werk gingen.

Marijn Bunnik

Omdat het allemaal goed, duidelijk en betrouwbaar overkwam hebben we de offerte meteen getekend. Binnen twee weken daarna werd er telefonisch een afspraak gemaakt voor de plaatsing. De monteurs hebben keurig werk geleverd.


Peter Hamers